E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Afslanken met Acupunctuur en Bodylifeplan

Afslanken met Acupunctuur en Bodylifeplan! ( BLP)

Veel mensen willen graag afvallen maar merken dat dit lastiger wordt.

Heeft u te weinig energie? Voelt u zich minder soepel dan vroeger? KAC biedt in samenwerking met Bodylifeplan een uniek afslankpakket aan. Acupunctuur ondersteunt u tijdens uw training bij Bodylifeplan. In dit pakket worden de voordelen van gezondheidsondersteuning met acupunctuur gecombineerd met de metabolisme-versterkende training van Bodylifeplan.

Wat kunt van Acupunctuur verwachten:

  • – Verbetering van de energiehuishouding van het lichaam.
  • – Soepelheid in gewrichten te verbeteren
  • – Spanningen uit het lichaam te verwijderen
  • – Effectiever metabolisme waardoor er minder honger gevoel is
  • – Beter om te gaan met uw emoties, zoals frustratie.

“ Er is 12 kilo af, ik voel me soepeler, en ik heb een betere conditie”

Wat kunt u verwachten van BLP:

Bij BLP kunt u verwachten dat bijna iedereen die hier komt, wil afvallen en bewegen. Er zijn ook mensen die juist moeten aankomen, of ze hebben een lichamelijke beperking waarbij er intensieve begeleiding nodig is. Tevens een goede ondersteuning na een herstel van( borst)kanker. U zult geen strakke vrouwen tegen komen of gespierde mannen en ook geen disco met spiegels. Een gezonde leefwijze aannemen vraagt meestal drie tot zes maanden tijd. Als u het voedings-en bewegingsplan van BLP gaat toepassen, komt u twee tot drie keer per week bewegen op afspraak. Een keer per week worden de resultaten doorgenomen. Het emotie-eten kan worden opgelost met de matriXmethode.

Wat zijn de kosten:

Screenshot 2015-02-27 15.05.24

 

U kunt zich telefonisch of aan de balie opgeven bij KACZwolle of Bodylifeplan.

Bodylifeplan Tel: 0384233710 , voor meer informatie kijk op www.bodylifeplan.nl

Het is belangrijk om uw situatie vooraf aan dit traject goed in beeld te krijgen. U krijgt vooraf een intake bij KAC en bij BLP. Uit deze gesprekken volgt de opbouw van uw behandeltraject.

Klinische Acupunctuur

Item 1

Het Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle heeft jarenlange ervaring in de behandeling van veel chronische aandoeningen zoals reuma, astma, fybromyalgie, chronische darm-ontstekingsziekten (zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn) en is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met kanker.

Lees meer...

Vermoeidheidspoli

itemfoto2

Het Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle behandelt mensen die kampen met langdurige vermoeidheid. Na de behandelingen voelen zij zich energieker en hebben zij meer zin in het werk en sociale contacten. Vermoeidheid komt voor als een ziekte op zichzelf ...

Lees meer ...

Ondersteuning bij kanker

itemfoto3

Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle is gespecialiseerd in de ondersteuning van oncologie-patiënten. Onderzoeken geven aan dat behandeling tijdens en na chemo- en radiotherapie werkt. Tijdens medicijngebruik levert acupunctuur ondersteuning om bijwerkingen te verlichten of zelfs te laten verdwijnen. Chemotherapie en acupunctuur gaan goed samen. Acupunctuur heeft geen invloed op de werking van chemotherapie. Bekende bijwerkingen van chemotherapie zijn zenuwpijn en neuropathie, misselijkheid, vermoeidheid en slapeloosheid, algehele pijn en een sterk verzwakt immuunsysteem. KAC Zwolle ondersteunt en begeleidt vooraf, tijdens en na de chemotherapie. Wat kan acupunctuur doen? 

Lees meer ...