E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Anoniem, Anus-fissuur

Anoniem, Anus-fissuur

Ik ben jaren in een ziekenhuis onder behandeling geweest voor een anus- fissuur. Uiteindelijk werd mijn anus- fissuur genezen verklaard echter ik bleef een tweetal klachten houden: meestal ontstond na ontlasting te hebben gehad een vervelend “branderig” gevoel in mijn anus daarnaast hield ik een verhoogde spanning op de kringspier. De oplossing welke mij in het ziekenhuis geboden werd om laatstgenoemde klacht te verhelpen was het doorsnijden van mijn kringspier waardoor de spanning zou verdwijnen. Aan deze ingrijpende maatregel was ik niet toe en besloot mij te oriënteren op alternatieven.
Mijn aandacht werd getrokken door het KAC door een advertentie waarbij de mogelijkheid van een vrijblijvende en kosteloze polsdiagnose werd aangeboden. Ik heb gebruik gemaakt van deze polsdiagnose door Edgar Vossen waarbij ik vriendelijk en deskundig werd geholpen. Wat mij aansprak was de eerlijkheid die Edgar uitstraalde. Hij adviseerde mij een achttal acupunctuur behandelingen te ondergaan om te ondervinden of deze geneeswijze iets voor mijn klachten zou zijn. Hij vertelde er ook bij dat indien ik na deze 8 behandelingen geen vooruitgang zou bespeuren deze geneeswijze niets voor mijn klacht zou zijn. Door dit eerlijke antwoord had ik er vertrouwen in niet aan het lijntje te worden gehouden.
Al na enkele behandelingen verdween mijn “branderig gevoel” in de anus. Ook de spanning in de kringspier werd minder. Van tevoren zag ik eigenlijk toch wel op tegen al die naalden in mijn lichaam echter ik begon al snel uit te zien naar de behandelingen. Ik betrapte mij er zelfs een enkele keer op dat ik tijdens de behandeling in slaap viel, over “ontstressing” gesproken. Ik dank Edgar en zijn team van medewerkers voor hun zorg.