E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Anoniem, kramp/overbelasting linkerbeen en onderrug en buikklachten

Anoniem, kramp/overbelasting linkerbeen en onderrug en buikklachten

Jaren kramp/overbelasting linkerbeen en onderrug en buikklachten waardoor ik al bijna twee jaar geen broek meer aankon. Ik had 2 jaar manuele therapie en in overleg met mijn huisarts zou ik er mee stoppen. Ik stelde acupunctuur voor en hij vond het prima om uit te proberen, maar als het binnen enkele maande geen effect had moest ik echt stoppen. De eerste 4 weken kwam ik 8 keer bij Marieke. Ik werd steeds meer moe. Na enkel weken dacht ik een kleine vooruitgang te voelen. We gingen de frequentie afbouwen. Na 4 maanden ( ik was 7 weken niet geweest, omdat de kramp in mijn benen weg bleef), baalde ik dat ik nog steeds geen broek kon verdragen ( buikpijn en rugpijn). Marieke stelde voor dat Edgar een bindweefsel massage  kon doen. Ik stemde toe en er volgde een pijnlijke massage. 2 weken erna kon ik zonder pijn een broek aan. Nu ben ik weer 7 weken verder en ik heb meer energie, veel minder last van been en kan veel vaker een broek aan zonder pijn!  Dank je Marieke en Edgar.