E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Claudia, 30 jaar, Nek-, schouder-, en rugklachten na lymfklierkanker

Claudia, 30 jaar, Nek-, schouder-, en rugklachten na lymfklierkanker

Eind 2007 werd er bij mij de ziekte van Hodgkin (lymfeklierkanker) geconstateerd. Januari 2008 kreeg ik mijn eerste chemokuur, daarna moest ik nog 5 keer aan het infuus, vervolgens ben ik 15 keer bestraald. Na een aantal maanden kreeg ik ontzettend veel last van m’n nek, schouder en rug. Precies op de plekken waar ik bestraald ben (waar de tumoren zaten). Ik heb verschillende fysiotherapeuten bezocht, maar ik kwam met meer pijn thuis, dan dat de pijn verholpen werd. Op aanraden van mijn moeder heb ik een afspraak bij Praktijk Vossen ingepland. Na mijn eerste consult bij Praktijk Vossen werd de pijn al duidelijk minder, na 6 behandelingen is de pijn zo goed als verdwenen. Daardoor voel ik me nu zowel lichamelijk als geestelijk erg goed, omdat ik niet continue (door die pijn die ik had) herinnerd word aan de ziekte die ik gehad heb. Ik ben dan Edgar Vossen ook erg dankbaar voor dit resultaat.