E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Conny, 48 jaar, Migraine, nek, schouder en rugklachten, totale vermoeidheid.

Conny, 48 jaar, Migraine, nek, schouder en rugklachten, totale vermoeidheid.

Al jaren (vanaf 2001) had ik last van nek, schouder en later ook rugklachten.Sinds mijn lagere schooltijd had ik last van migraine. Hiervoor heb ik homeopatische druppels gebruikt die eigenlijk altijd hielpen. Uiteindelijk bleek mijn migraine niet alleen ten gevolge van voedingsmiddelen (chocola, noten, bepaalde kaas, rode wijn), maar ook door nek en schouderklachten. Kalkafzetting in het schoudergewricht door overbelasting bleken een ware ramp. Een operatie was onvermijdelijk. In 1998 en 2000 ben ik geopereerd aan mijn schouders. Het bleek van korte duur. Schouder en nekklachten, maar uiteindelijk ook rugklachten waren het gevolg. Soms wat minder, soms weer erger. Gevolg: hoofdpijn (migraine) door slecht slapen en oververmoeidheid. Fysiotherapie bleken geen oplossing en de pijnen verergerden. Mijn buurvrouw nam mij mee naar dhr. Edgar Vossen, acupuncturist in Zwolle. Het intake-gesprek was ontspannen en plezierig. Het gaf mij veel duidelijkheid over mezelf en de gevolgen van mijn klachten. Na 5 behandelingen voelde ik me al stukken beter. Mijn rugklachten bleken een blokkade in mijn lichaam, ik kon slecht naar de wc, sliep slecht en raakte oververmoeid, had geen energie meer. Door de behandelingen, de voorgeschreven kruidentabletten en een goed advies, ben ik inmiddels van de pijn af. Zelfs mijn nagels met kalkpuntjes zijn mooi glad en zien er uit alsof ze gelakt zijn, maar ook mijn huid heeft er baat bij. Geen migraine, geen nek en schouderklachten, en geen rugpijn meer. Mocht ik met sporten eens te fanatiek zijn geweest, dan ben ik veel sneller hersteld. Ik slaap ook stukken beter. Dhr. Vossen heeft mij met zijn eigen manier van benaderen, serieus maar met gezonde humor, heel snel van mijn klachten afgeholpen. Ik hoop hem binnenkort weer te bezoeken, maar dan met mijn vader en moeder. Ik hoop dat zij net zo enthousiast zijn als ik en na jaren dokteren ook door dhr. Vossen van hun pijn af komen. Dhr. Vossen (Edgar) alvast hartelijk dank. We zien elkaar. Conny