E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Conny, 55 jaar, Borstkanker

Conny, 55 jaar, Borstkanker

In januari 2011 bij een bevolkingsonderzoek wordt bij mijn borstkanker ontdekt. Eind februari wordt mijn linkerborst geamputeerd en wordt er gelijk een reconstructie gedaan, door een spier uit mijn rug naar voren te halen en daar de prothese in te hangen. Daarna kreeg ik nog 6 chemokuren en 5 jaar lang moet ik nog hormoon tabletten slikken. maar na die behandelingen had ik erg last van een trekkend gevoel om die borst. In april 2012 hoorde ik via een oud buurmesje, dat ik eens op de site van KAC Zwollen moest kijken, dat ze daar misschien wel iets voor mij konden doen. Ik ben eerst naar een polsdiagnose dag geweest en een paar dagen erna ben ik met de behandeling gestart. en nu na 10 behandelingen ben ik het trekkende gevoel geheel kwijt, en heeft het litteken een mooiere kleur gekregen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kan mensen deze behandeling echt aanraden. De mensen van KAC Zwolle zijn erg plezierig in de omgang en erg kundig in hun vak, bovendien voel je je daar gelijk op je gemak, ze zijn erg klantvriendelijk daar kan menige instelling nog een voorbeeld aan nemen! Allemaal heel erg bedankt!