E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Dikky, 72 jaar, Hart-, reuma- en kankerpatient

Dikky, 72 jaar, Hart-, reuma- en kankerpatient

In 1998 kreeg ik mijn eerste hartinfarct en ben ik gedotterd. Daarna vaak klachten gehad en reuma erbij gekregen. Slecht slapen. September 2008 kreeg ik te horen dat ik de ziekte van Non-Hodgkin had. Lymfeklierkanker dus. Kreeg gelijk chemo. Ben behoorlijk ziek geweest. Echt een dieptepunt. Februari 2009 heb ik mijn laatste chemo gehad en tot nu toe gaat het goed. Had nog steeds last van sponsige voeten en totaal geen smaak aan diverse etenswaren. De internist zegt dat dat ook niet meer goed komt. Via kennissen kwam ik bij dr. Vossen terecht en heb een aantal acupunctuurbehandelingen ondergaan. Ik voel een enorme verbetering en heb bijna geen last meer van mijn sponsige voeten. Heb meer energie en slaap weer lekker.