E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Doortje, 52 jaar, Migraine, fibromyalgie en chronische vermoeidheid.

Doortje, 52 jaar, Migraine, fibromyalgie en chronische vermoeidheid.

Jarenlang had ik last van migraine. Na een jaar met weinig aanvallen kwam het in volle hevigheid terug.De laatste paar maanden wekelijks. Via een vriendin van mijn dochter hoorde ik over praktijk Vossen. In januari ben ik begonnen met de behandelingen en ik ben blij dat ik deze stap genomen heb. De behandelingen slaan aan. Soms krijg ik nog wat lichte migraineverschijnselen die ook weer snel verdwijnen. Met de fibromyalgie is het nog niet helemaal duidelijk of de behandelingen hiervoor aanslaan, omdat de kou momenteel tegenwerkt qua spierpijn. Wel merk ik dat ik ’s morgens minder stijf opsta, mijn spieren soepeler aanvoelen en mijn uithoudingsvermogen beter wordt. Bovendien slaap ik beter en kan na jaren de diazepam laten staan.