E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Edith, 34 jaar, Ziekte van Graves (te snel werkende schildklier)

Edith, 34 jaar, Ziekte van Graves (te snel werkende schildklier)

Begin 2007 is bij mij de Ziekte van Graves (Hyperthyreoïdie, te snel werkende schildklier) vastgesteld. Halverwege 2007 ging dit gepaard met hevige pijnen in mijn gewrichten met name de enkels, knieën, polsen en handen. Aangezien ik veel pijn had, was dagelijks medicijngebruik nodig. Als moeder van een 3- jarige en een tweeling van 8 maanden wilde ik ontzettend graag van deze pijn verlost worden zonder medicijngebruik. Begin 2008 in contact gekomen met Edgar Vossen. Na 3 acupunctuur behandelingen kan ik al zeggen dat ik geheel van mijn pijn verlost ben. Ik ben ontzettend blij dat ik alles weer kan doen wat ik voorheen ook kon, zonder enige belemmering!!!
Update [2 September 2008]
Hoi Edgar,
Vorige week uitslag gehad van mijn bloedonderzoek, de internist zei me dat de bloeduitslagen PERFECT waren!!!! Twee maanden geleden zat de waarde nog op 25 zonder medicijnen [en zonder pijn, op 1x acupunctuur per 5/6 weken], en waarvan hij toen zei “dan toch het radioactieve slokje”, wat ik toen niet heb gedaan). Nu zit ik op 13. Hij vond verdere behandeling niet nodig en wenste mij het allerbeste. Ik ben heel blij dat begrijp je wel en wilde je dit goede nieuws niet onthouden. Thanks!