E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Gerrit, 43 jaar, Vermoeidheid

Gerrit, 43 jaar, Vermoeidheid

Ik ben chauffeur en heb al geruime tijd last van pijn/doof gevoel in mijn nek schouder wat uitstraalt naar mijn arm en zeurende pijn op mijn borst en vermoeidheid. na zoveel keer naar de huisarts geweest te zijn die niet kon/kan vaststellen wat ik heb, ben ik in contact gekomen met met de praktijk van Edgar Vossen. daar heb ik mijn klachten voorgelegd bij het intakegesprek en zijn ze met me aan de slag gegaan. Mijn ervaringen met KAC Zwolle zijn zeer positief, zeer heldere uitleg en eerlijk vooral omdat de acupuncturist het ook aangeeft als het niet werkt dan stoppen we er mee want we zijn er niet voor om geld uit je zak te kloppen. De acupuncturist is met me aan de slag gegaan en na de eerste behandeling voelde ik me heel erg vermoeid. De daar op volgende dagen voelde ik me energieker en sliep s’nachts goed, iets wat ik vele weken niet meer had gedaan. Deze mensen hebben van hun  passie hun beroep gemaakt. ik heb nu 6 behandelingen gehad en af en toe heb ik nog een kleine terugval maar het is al voor een goede 60% opgeknapt ik slaap s’nachts goed en overdag gaat het ook goed. ik weet dat ik er nog niet ben maar ik zit op de goede weg.