E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Henny, 47 jaar, Rug- en schouderklachten / vermoeidheid / slecht slapen

Henny, 47 jaar, Rug- en schouderklachten / vermoeidheid / slecht slapen

In september 2009 heb ik een motorongeluk gehad en ben op mijn linkerschouder terecht gekomen. Gelukkig viel het allemaal nog mee maar bleef toch last houden van schouder. Ben naar fysiotherapie geweest en toen ging het wel wat beter maar het bleef pijnlijk. Via een kennis kwam ik bij dr. Vossen terecht. Door zijn acupunctuurbehandeling en gebruik van vitamine en triton kan ik nu mijn linkerarm weer meer belasten. Ik slaap beter en voel me uitgerust. Al met al voel ik me een stuk energieker. Ook mijn rugklachten, die ik al jaren heb, zijn duidelijk aan het verminderen. De band die ik om mijn middel voelde is weg en mijn hele rug voelt een stuk soepeler aan.