E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Ilona, 35 jaar, PMS (premenstrueel syndroom)

Ilona, 35 jaar, PMS (premenstrueel syndroom)

PMS, ofwel premenstrueel syndroom. Zo’n 10 dagen voor mijn periode veranderde ik in een ander mens. Huilbuien en stemmingswisselingen waren aan de orde van de dag. Me concentreren op mijn werk was zeker drie dagen bijna onmogelijk. Ook eetbuien maakten de dagen tot mijn menstruatie niet echt aangenaam. Van alles heb ik aangegrepen om me enigszins ‘normaal’ te voelen tijdens deze dagen. Tot mijn buurvrouw me attendeerde op Praktijk Vossen, zij had daar goede ervaringen mee. Nu, bijna drie maanden na aanvang van de behandeling, zijn mijn klachten gereduceerd tot een aanvaardbaar niveau. De eetbuien beperken zich nu tot een maandelijkse mini-aanval op een stukje chocoladereep in plaats van op meerdere chocoladerepen. Mijn concentratie heeft zich sterk verbeterd en ik werk alle dagen gewoon door. Maar vooral mijn stemmingswisselingen zijn enorm verminderd. Ben ik nog geïrriteerd of meer prikkelbaar dan normaal? Ja, maar het is een wereld van verschil met hoe het was. De huilbuien zijn veranderd in het incidenteel plengen van een traantje. Kortom van de emotionele ‘jojo’ die ik tien dagen per maand was, ben ik veranderd in een normale vrouw met normale klachten die horen bij de voorbode van de maandelijkse periode. Ook mijn hartslag in rust, die veel te hoog was, is inmiddels weer op normaal niveau. De combinatie van geneeskrachtige Chinese kruiden en accupunctuur is goed aangeslagen. De begeleiding door Edgar is prettig, persoonlijk en succesvol. En laat ik zijn humor vooral niet onvermeld laten. Dank je wel Edgar!