E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Klinische Acupunctuur

Klinische Acupunctuur

Het Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle heeft jarenlange ervaring in de behandeling van veel chronische aandoeningen zoals reuma, astma, fibromyalgie, chronische darm-ontstekingsziekten (zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn) en neuropathie.

Wilt u weten of er ervaring is met uw specifieke klacht of ziekte? Neemt u dan gerust telefonisch contact op, we staan u graag te woord.

Behandeling met Klinische Acupunctuur

De eerste afspraak omvat een intake-gesprek en desgewenst aansluitend een eerste behandeling. Tijdens het intake-gesprek worden uw specifieke klachten besproken en de behandel-aanpak  aangegeven. Meetpunten met betrekking tot uw klachten  worden vastgelegd in een beschrijving van pijn-klachten of de hoeveelheid slapeloze nachten per week. Op die manier worden klachten meer meetbaar en de effectiviteit van de behandeling concreet.

De behandeling bestaat uit het plaatsen van naalden op relevante plekken op het lichaam. Naar gelang de klachten worden punten behandeld op de armen en benen, de rug, de buik, nek of schouders. Een behandeling duurt 30-40 minuten. Uitsluitend de allerhoogste kwaliteit naalden wordt gebruikt voor behandeling. Deze naalden worden eenmalig gebruikt en zijn altijd steriel verpakt. De naalden worden na gebruik meteen weggegooid. Na de intake en behandeling wordt de administratie met u afgehandeld bij de receptie.

Na de behandeling betaalt u met pin aan de balie en daarna krijgt u de factuur mee voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Deze kunt u dan zelf indienen.

Effecten van behandeling

Effecten zijn soms meteen merkbaar, over het algemeen duurt het meerdere behandelingen voordat u daadwerkelijk het effect heeft:

o  Spanning verdwijnt, zowel lichamelijk als mentaal;
o  Pijn wordt gestopt, zowel chronische als acute pijn;
o  Ontstekingen kalmeren,  zwelling en stijfheid van spieren en gewrichten verminderen;
o  Vermoeidheid verdwijnt met als resultaat meer energie en beter concentratievermogen.

Klinische acupunctuur is gebaseerd op redelijkheid, herkenbaarheid en nuchterheid. Uiteraard spelen uw conditie en leefstijl mee in het genezingsproces.

Voor een (vrijblijvende) afspraak of informatie:  038-7851400 of stuur een e-mail naar info@kaczwolle.nl