E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Links

Links

Academie Qing Bai opleidingsinstituut in Chinese Geneeskunde met leslocaties in Amersfoort, Breda, Nijmegen, Meppel en Groningen.

Van Hulst Praktijk voor Chinese Geneeskunde De website van Stephanie van Hulst, Chinees Geneeskundige in Nijmegen (herbalist, acupuncturist en masseur)

Praktijk Heuveling, De website van Monique Heuveling, Chinees Geneeskundige in Valthermond, bij Emmen (herbalist, acupuncturist en masseur)

http://www.acupuncturist-info.nl/

Dit is de website van Ingrid Kemper en wij zorgen voor haar waarneming. http://www.ingridkemper.nl/ 

 

 

Klinische Acupunctuur

Item 1

Het Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle heeft jarenlange ervaring in de behandeling van veel chronische aandoeningen zoals reuma, astma, fybromyalgie, chronische darm-ontstekingsziekten (zoals colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn) en is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met kanker.

Lees meer...

Vermoeidheidspoli

itemfoto2

Het Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle behandelt mensen die kampen met langdurige vermoeidheid. Na de behandelingen voelen zij zich energieker en hebben zij meer zin in het werk en sociale contacten. Vermoeidheid komt voor als een ziekte op zichzelf ...

Lees meer ...

Ondersteuning bij kanker

itemfoto3

Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle is gespecialiseerd in de ondersteuning van oncologie-patiënten. Onderzoeken geven aan dat behandeling tijdens en na chemo- en radiotherapie werkt. Tijdens medicijngebruik levert acupunctuur ondersteuning om bijwerkingen te verlichten of zelfs te laten verdwijnen. Chemotherapie en acupunctuur gaan goed samen. Acupunctuur heeft geen invloed op de werking van chemotherapie. Bekende bijwerkingen van chemotherapie zijn zenuwpijn en neuropathie, misselijkheid, vermoeidheid en slapeloosheid, algehele pijn en een sterk verzwakt immuunsysteem. KAC Zwolle ondersteunt en begeleidt vooraf, tijdens en na de chemotherapie. Wat kan acupunctuur doen? 

Lees meer ...