E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Lisette, 22 jaar, chronische darmklachten (spastische darm)

Lisette, 22 jaar, chronische darmklachten (spastische darm)

Ik had vroeger al vaak last van buikpijnen, maar er was nooit een duidelijke oorzaak voor. Wel had ik te horen gekregen van de huisarts dat ik spastische darmen had. Dus vanaf toen verweet ik al mijn buikpijnen daar aan. Vanaf april 2009 begonnen mijn darmklachten erger te worden. Mijn chiropractor, waarbij ik toen in behandeling was, verwees mij toen naar dhr. Vossen. Na de eerste behandeling van acupunctuur kreeg ik ook geneeskundige Chinese kruiden mee. De eerste week zag ik weinig vooruitgang en werden de klachten zelfs iets erger. De tweede soort kruiden die ik meekreeg werkten beter. Mijn darmen begonnen toen langzaam aan weer beter te functioneren. Naast problemen met mijn darmen was ik heel erg moe. Ik heb mijn bloed meerdere malen laten onderzoeken, maar hier kwam niks uit. Dhr. Vossen heeft met behulp van acupunctuur ervoor gezorgd dat mijn energiepijl weer geoptimaliseerd werd. Mijn darm- en moeheidklachten zijn over. Ik heb nu minder last van mijn spastische darmen, ervaar duidelijk minder buikpijn en ik kan nu weer gewoon doen wat ik altijd deed, zonder de week erna uitgeput te zijn.