E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Maria, 52 jaar, Slapeloosheidklachten en vermoeidheid.

Maria, 52 jaar, Slapeloosheidklachten en vermoeidheid.

Al enige tijd had ik last van slecht slapen en daardoor overdag vermoeid zijn. Op advies van mijn zus die dezelfde klachten had en die naar een acupuncturist was geweest en daar veel baat bij had, heb ik de stap ook gemaakt om naar de praktijk te komen en me te laten behandelen. Tijdens een open dag had ik Edgar Vossen al gezien en het leek me een aardige en kundige man. Na vier behandelingen in 2 weken tijd ging het slapen een heel stuk beter. Ik sliep veel dieper en als ik wakker werd dommelde ik ook veel sneller weer in. Er zijn natuurlijk mensen met veel ergere klachten maar na  5 van de 7 nachten wakker liggen en slecht slapen was ik het helemaal zat en wilde er gewoon wat aan doen. En ik ben blij dat het heeft geholpen en mochten de klachten terugkomen dan zal ik zeker een nieuwe afspraak maken.