E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Marleen, 48 jaar, Lymfeklierkanker, niet kunnen lopen als bijwerking van chemo (vincristine)

Marleen, 48 jaar, Lymfeklierkanker, niet kunnen lopen als bijwerking van chemo (vincristine)

Twee maanden na de laatste chemo kon ik van de ene op de andere dag ineens niet meer lopen, alleen nog strompelen/schuifelen. Bij drie huisartsen geweest, behandelend arts, echo gehad, overleg met radioloog en reumatoloog: niemand kende mijn klachten. Ik kreeg medicijnen voorgeschreven, maar die kon ik niet verdragen. De reguliere medische wereld had me niets meer te bieden, zo meldde mijn behandelende arts. Het leek uitzichtloos. En zo belandde ik bij Edgar Vossen. Na afloop van de serie behandelingen liep ik weer als een fiets, zoals de buren zeiden. Ze dachten namelijk dat er een fietser aankwam, bleek ik te zijn lopend!