E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Martine, 34 jaar, Chronische bekkeninstabiliteit

Martine, 34 jaar, Chronische bekkeninstabiliteit

Sinds 2008 kom ik in de praktijk van Edgar. Ik heb chronische bekkeninstabiliteit (al ruim 17 jaar) wat gepaard gaat met veel pijn en moeheid. Ik heb jarenlang fysiotherapie gehad maar hierdoor ging de pijn niet weg. Door de behandelingen van Edgar kon ik voor het eerst ervaren wat het was om te slapen zonder pijn en overdag ook geen pijn meer te hebben. Heerlijk, ik kan nu zelfs af en toe weer fietsen en hoef soms ‘s middags niet meer mijn bed in vanwege de pijn die mijn energie opslokt. Ik ga nu als het nodig is naar hem toe en ik ben elke keer weer verbaasd over de uitwerking van de behandeling. Na al die jaren kun je je niet voorstellen dat er ook een leven is zonder pijn. Ook heb ik regelmatig last van ischias, en dat is nu ook een stuk minder! Ik ben erg blij dat ik dit gevonden heb, en Edgar is zeer betrokken bij alles waar je mee komt. Edgar, bedankt voor je goede behandelingen en je meedenken!