E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Medewerkers

Saskia Donata

Foto Saskia paint

”Sinds 2011 werk ik als acupuncturist bij het KACZwolle. Ik ben gespecialiseerd in pijnbeheersing, stress- en vermoeidheidsklachten en ik richt me op klachten van de luchtwegen zoals hooikoorts en astma. Ik gebruik verschillende technieken zoals cupping, acupunctuur en oor-acupunctuur.”


Belangrijkste opleidingen:
– Shenzhou University
– Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
– Academie Bo Yi
Si Yuan Balance Method Acupuncture
– Diverse nascholingscursussen

Marieke Willems

foto marieke paint ”Ik werk sinds 2012 als acupuncturist bij het KACZwolle. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van zwanger worden, klachten tijdens de zwangerschap en andere gynaecologische klachten. Ook kan ik kinderen helpen met verschillende klachten zoals slaapproblemen en pijnklachten. Hierbij gebruik ik geen naalden, maar een andere behandeltechniek namelijk shonishin en cupping.”

Belangrijkste opleidingen:
– Shenzhou University
– School voor homeopathie
– Engaging Vitality aan Qing – Bai
– Diverse nascholingscursussen

Gerrit Koers

”Sinds 2018 ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werkzaam bij KAC. Mijn specialisaties zijn energetische problemen en gewrichtsklachten. Ik ben afgestudeerd op het gebied van TuiNa, Bowen en Basis Westerse Geneeskunde.”

 

 

Tim Schiferli

“Vanaf april 2019 ben ik werkzaam bij KAC, nu nog alleen op de donderdag. Hierbij ondersteun ik Edgar bij de Chemo Clean Up.

Verder ben ik een allround acupuncturist en maak in mijn behandelingen gebruik van tuina (Chinese massage), cupping en acupunctuur.

Belangrijkste opleidingen:

  • Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai
  • Voedingsleer
  • Tuina
  • Diverse nascholingen”

 

 

Eva Veenstra


Sinds september 2018 werk ik als acupuncturist/ tuina therapeut bij KAC Zwolle.
Mijn specialiteit is hoofdpijn, migraine en verslavingsproblematiek. Daarnaast ben ik een allround acupuncturist met vele jaren ervaring, onder andere in het buitenland.

Ik werk volgens de traditionele Chinese geneeswijze met technieken als acupunctuur, tuina, cupping, quasha en moxa. Naast de traditionele geneeswijze werk ik op mijn intuïtie. Hierbij staan voor mij de client en de klacht centraal.

Belangrijkste opleidingen:
– Academie voor Chinese geneeswijze
– Qing Bai,
– Civas,
– Acceptance and Commitment Therapy,
– Evenwijs en diverse bijscholingen.

 

Jannie Kin

Jannie 2In mei 2012 ben ik part-time als secretaresse bij KAC Zwolle gaan werken. Met plezier sta ik u binnen onze praktijk te woord.  Mijn werkzaamheden zijn divers, van het inboeken van de afspraken in de agenda bij acupuncturisten tot het begeleiden van  secretaresses in opleiding.

 

Jan de Groot

”Als directeur zie ik KAC Zwolle als uitdaging en inspiratiebron. De uitdaging is onder andere gebaseerd op mijn betrokkenheid en affiniteit met mensen in onvoorziene situaties in veranderende omgevingen. Mijn achtergrond: Ik ontwikkelde en verzorgde trainingen op gebied van management en leidinggeven en was DGA van OTV Performance Support BV, Training Resource Group BV, I-Cat NV (Nederlandse Antillen) en Balanced Values Inc. BV. Als mede-ouder van Edgar heb ik zijn dromen en ambities van nabij ervaren. Ook zijn toenemende zichtverlies. Om KAC te continueren heb ik in overleg met Edgar besloten vooralsnog te participeren in de bedrijfsvoering.”

 

 

Marise Vossen

“Vanaf 1 maart 2019 werk ik officieel als secretaresse bij KAC.

Helemaal nieuw is KAC niet voor mij. Dat ik ook Vossen heet, is geen toeval.

Met de parttime terugkeer van Edgar vorig jaar, en daarmee ChemoCleanup (CCU) als onderdeel van KAC, onderhoud ik met name de contacten met CCU-cliënten. Daarnaast voel ik mij verantwoordelijk voor alle voorkomende receptie werkzaamheden.

Ik ervaar het als een voorrecht om deel te zijn van het geweldige team van acu-specialisten.”

 

Lotte Martens

“Vanaf 15 April 2019 werk ik officieel als secretaresse bij KAC.

Met veel plezier houd ik mij bezig met allerlei receptie-bezigheden en het up to date houden van onze facebook-pagina.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. “