E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Medewerkers

Saskia Donata

Foto Saskia paint

”Sinds 2011 werk ik als acupuncturist bij het KACZwolle. Ik ben gespecialiseerd in pijnbeheersing, stress- en vermoeidheidsklachten en ik richt me op klachten van de luchtwegen zoals hooikoorts en astma. Ik gebruik verschillende technieken zoals cupping, acupunctuur en oor-acupunctuur.”


Belangrijkste opleidingen:

– Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
– Academie Bo Yi
– Diverse nascholingscursussen

Marieke Willems

foto marieke paint ”Ik werk sinds 2012 als acupuncturist bij het KACZwolle. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van zwanger worden, klachten tijdens de zwangerschap en andere gynaecologische klachten. Ook kan ik kinderen helpen met verschillende klachten zoals slaapproblemen en pijnklachten. Hierbij gebruik ik geen naalden, maar een andere behandeltechniek namelijk shonishin en cupping.”

Belangrijkste opleidingen:
– Shenzhou University
– School voor homeopathie 
– Diverse nascholingscursussen

Wilke Aukes

Wilke“Vanaf juni 2017 werk ik samen met het team van KAC Zwolle. Mijn specialiteit is het voorschrijven van Chinese kruiden en voedingsadviezen, die mogelijk een welkome aanvulling kunnen zijn naast de acupunctuurbehandeling.
Wat mij zo motiveert om samen te werken met KAC is het delen van elkaars kennis, ervaringen en expertise. “Samen staan we sterker”. Samen met KAC Zwolle help ik u graag inzicht en verbetering te bereiken in uw gezondheid en welzijn. Ik richt mij op diverse klachten, o.a. emotionele-, bloeddruk-, diabetes- en voedingsproblemen.  Kruiden zijn een hele goede aanvulling bij specifieke klachten tijdens de menopauze.  
Tevens werk ik binnen KAC nauw samen met Marieke Willems, de acupunctuur-specialist voor kinderen en vrouwen.”

Belangrijkste opleidingen:
– Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
– Academie Natuurgeneeskunde
– Diverse nascholingscursussen

Owen van de Ridder

”Vanaf september owen_112017 werk ik als herbalist/acupuncturist bij KAC Zwolle.
Mijn specialiteit is huidproblematiek (zoals acne, eczeem, psoriasis) en maag en darmklachten.
Ik bespreek met u de mogelijkheden die de Chinese geneeskunde u kan bieden.
Dit doen we met beide voeten op de grond en no nonsense: de werkwijze bij KAC Zwolle.”

Belangrijkste opleiding:
– Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
– Academie Bo Yi
– Diverse nascholingscursussen.

Jannie Kin

Jannie 2”Ik werk sinds 2012 als secretaresse in KACZwolle. Ik werk met plezier achter de balie. Ik kan u te woord staan aan de telefoon, maar ook antwoord geven via de e-mail en alle voorkomende baliewerkzaamheden. Ook beheer ik de boekhouding, administratie, voorraadbeheer. Ik begeleid secretaresses in opleiding. Mocht u vragen hebben, dan kunt u die altijd aan mij stellen.”

 

Dorien Albers

IMG_8287 (002)”Sinds 2014 werk ik als secretaresse bij KACZwolle. Dit doe ik met erg veel plezier. Ik sta u te woord aan de telefoon, maar ook achter de balie. Onder andere beheer ik de facebookpagina, Linkedin, nieuwsbrief en de website.”

 

Hilliene Bouwman

”Ik ben Hilliene Bouwman, stagiaire bij KAC. Ik studeer Directiesecretaresse/Managementassistent niveau 4 aan het Hoornbeeck College in Kampen. Deze opleiding doe ik versneld en zit daarmee in mijn laatste jaar. Ik volg zowel de juridische als medische keuzevakken en vind het erg leuk om nu de medische kant in de praktijk te zien.  Ik weet wat acupunctuur voor mensen kan betekenen. Dat vind ik heel bijzonder. Het is fijn om iets te kunnen bijdragen in het hele acupunctuur-proces, ook al is het maar ondersteunend. Kortom: Ik vind het boeiend om mijn eind-stage te mogen afronden bij het KAC.”

 

Sandra Prinsen

”Sinds februari 2017 vormen Jan de Groot en ik de directie van KAC Zwolle.
Deze uitdaging ben ik aangegaan vanuit passie voor mensen, gezondheid, welzijn en natuurgeneeskunde.
Mijn achtergrond:
Ik heb Maatschappelijk Werk gestudeerd, Loopbaanbegeleiding en tot slot Jobcoaching.
Na enkele jaren in verschillende functies werkzaam te zijn geweest, ben ik eind 2012
verder gegaan als zelfstandige. (re-integratiedienstverlening, jobcoaching).
KAC Zwolle is in 2015 op mijn pad gekomen door Jan en uiteindelijk hebben we eind 2016 in goed overleg met Edgar, besloten samen het bedrijf over te nemen.”

 

Jan de Groot

”Sinds februari 2017 vormen Sandra Prinsen en ik de directie van KAC Zwolle. Deze uitdaging is onder andere gebaseerd op mijn betrokkenheid en affiniteit met mensen in onvoorziene situaties in veranderende omgevingen. Mijn achtergrond: Ik ontwikkelde en verzorgde trainingen op gebied van management en leidinggeven en was DGA van OTV Performance Support BV, Training Resource Group BV, I-Cat NV (Nederlandse Antillen) en Balanced Values Inc. BV. Als mede-ouder van Edgar heb ik zijn dromen en ambities van nabij ervaren. Ook zijn toenemende zichtverlies. Om KAC te continueren heb ik in overleg met Edgar en Sandra besloten vooralsnog te participeren in de bedrijfsvoering.”