E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

R. Timmermans, Tumor

R. Timmermans, Tumor

Ruim 2 jaar geleden is mijn linkerborst geamputeerd toen er een tumor verwijderd moest worden. Sinds die tijd had ik erg veel last van vlammende pijnen, die steeds verder over mijn rug trokken. Ze werden alleen maar erger en het werd behoorlijk deprimerend om mee te leven. De behandelend arts zei dat dit wel meer voorkomt omdat er in dat gebied zenuwen zitten die mogelijk bij de operatie beschadigd zijn. Er is weinig aan te doen en ik moest er maar mee leren leven. Ik ben op zoek gegaan op internet en vond het ‘Klinisch Acupunctuur Centrum Zwolle’, die een behandeling bood voor pijn bij kanker en o.a. ook voor zenuwpijnen na operaties. Zelf woon ik in de buurt van Utrecht, dus het was nogal veel reizen, maar ik heb het er graag voor over gehad. Na tien behandelingen is de pijn over de hele rug niet meer aanwezig, alleen onder de linkerarm is alles nog wel gevoelig, maar er is veel beter mee te leven. Op aanraden van Edgar Vossen heb ik ook een acupressuurmat aangeschaft en deze bevalt mij erg goed. Het is mij zeker erg goed bevallen.