E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Thea, 72 jaar, Slapeloosheid

Thea, 72 jaar, Slapeloosheid

Ik wil graag op deze manier even laten weten dat ik zeer tevreden ben over de wijze, waarop ik door een aantal behandelingen van mijn slecht slapen probleem ben verlost. Ik had veel dromen, soms heel beangstigend en onwerkelijk en was daardoor vele malen per nacht wakker, waardoor ik eigenlijk alsmaar moe was. Ook had ik een probleem met tandenknarsen ‘s nachts, maar nu ook overdag, dit was veel erger geworden. Gelukkig voelde ik eigenlijk al na twee of drie behandelingen resultaat. Nu aan het einde van de behandelingen is het weer als vóór mijn klachten. Slapen en dromen gaat weer als ‘normaal’ en ook het tandenknarsen is tot gewone proporties gekomen. Ik heb goede hoop dat het zo blijft, anders maak ik zeker weer een afspraak voor een behandeling.