E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Tjitse, Tinnitus of te wel oorsuizen

Tjitse, Tinnitus of te wel oorsuizen

Na twee maanden een verslag over de behandeling van tinnitus of te wel oorsuizen. Ik had ontzettend veel last van oorsuizen na het plaatsen van twee implantaten voor mijn onder gebit. Ik ben door de bedrijfsarts op acupunctuur gewezen. Na een eerste kennismaking en behandeling merkte ik dat er iets veranderde. Ik had geen koude voeten meer en ook mijn rechter hand die altijd koud was voelt nu warm. Na eerst binnen twee weken vijf behandelingen te hebben gehad begon ik te merken dat het geluid in mijn hoofd af begon te nemen. Ik vervolgde de behandeling één keer per week en het gaat steeds beter. De afspraken worden nu met steeds grotere tussenpozen gemaakt. Op een schaal van 1 tot 10 zit ik nu op 2 en dat is natuurlijk geweldig en ben ik het team van kaz Zwolle dan ook heel dankbaar. Nu nog een paar keer en dan misschien eens in de zoveel tijd een afspraak voor zeg maar een onderhouds beurt.

Lieve mensen van KAZ Zwolle BEDANKT