E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Ton, 50 jaar, Slaapabneu-patient, maag-darm klachten

Ton, 50 jaar, Slaapabneu-patient, maag-darm klachten

Jaren geleden is bij mij slaapapneu geconstateerd. Als gevolg van de nachtelijke apneu’s slaap ik zeer licht en kort waardoor een chronisch slaaptekort is ontstaan. Dit slaaptekort is van invloed op je gehele systeem en veroorzaakt bij mij darmklachten. Via een kennis van Edgar Vossen ben ik bij hem terecht gekomen. Het doel van de behandeling was om het slapen te verbeteren en de afbouw van klassieke darmmedicijnen te begeleiden. Na vijf acupunctuurbehandelingen en na drie week gebruik van door hem voorgeschreven kruiden moet ik vaststellen dat ik meer energie heb en gemiddeld een uur langer per nacht slaap. Direct na de eerste behandeling viel op dat de zeer harde buikwand veel elastischer was geworden en daardoor minder druk uitoefende op de darmen. Ook merk ik dat ik veel meer energie kan vrij maken, volgens Edgar een gevolg van het gebruik van de voorgeschreven kruiden. De ontspannen manier van werken werkt zeer goed. Na vijf behandelingen in een periode van 2,5 week ben ik veel fitter, ondanks de nog steeds vele wakkere nachtelijke uurtjes.