E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Tuina

Bent u ook benieuwd wat een TuiNa massage inhoudt?
Onze specialist Owen geeft een korte diagnose waarna de behandeling begint met een zachte weefselmassage. Hierna wordt de druk opgebouwd en worden eventuele manipulaties toegepast. Als er aanleiding toe is, wordt ‘gewerkt’ met kruidencompressen, acupunctuur en of warmteapplicatie . TuiNa wordt ook wel ingezet ter ontspanning.
Na de behandeling ervaart de cliënt vaak een zwaarder en soms een wat beurs gevoel in de behandelde lichaamsdelen. Dit gevoel verdwijnt na 1 a 2 dagen. Het resultaat is minder acute en chronische pijn, minder spierproblemen of stressgerelateerde klachten.
Voorbeelden zijn klachten aan het bewegingsapparaat zoals rug- en schouderpijn, maar ook menstruatieklachten, spijsverteringsklachten, vermoeidheid en burn-out (ook bij de jeugd!) zijn goed te behandelen met TuiNa.

Een massage duurt ongeveer 45 minuten. Dit is afhankelijk van de klacht. Na de behandeling ervaart de cliënt een ontspannen en vitaliserend gevoel.
Het grote voordeel van TuiNa is dat het zich zowel richt op de totale balans in het lichaam (fysiek en psychisch) als op een specifiek probleem, bijvoorbeeld nekpijn.
Iedereen die bijwerkingen van medicatie wil voorkomen moet deze effectieve massagevorm proberen om zo hun klacht te verlichten.

Wilt u kennismaken met TuiNa bij KAC?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak:
038-7851400
info@kaczwolle.nl

Onderstaand ziet u een demonstratie-filmpje: