E: info@kaczwolle.nl -||- T: 038 7851400 ||

Willeke, 29 jaar, Burn-Out, menstruatieklachten, hoofdpijn

Willeke, 29 jaar, Burn-Out, menstruatieklachten, hoofdpijn

Anderhalf jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de acupunctuur van Edgar Vossen. Ik was toen nog behoorlijk ziek van een Burn-Out. Om energie op te bouwen en om spanningshoofdpijn tegen te gaan ben ik bij hem onder behandeling gegaan. Ik stond er een beetje sceptisch tegenover, maar dat was snel over. Hij kon precies aan mijn pols voelen wat ik had. Zo wonderlijk!!! Ik kreeg danzij behandelingen en Chinese kruiden zoveel meer energie en mijn hoofdpijn trok weg. Ik ga nu nog ongeveer 1 keer in de 2 maanden naar hem toe en voel me echt heel veel beter en rustiger als ik bij hem vandaan kom. Ik had vlak voor de zomer behoorlijke menstruatieklachten en heb hem daar in eerste instantie niks over verteld. Hij kon aan mijn pols voelen dat het in mijn onderbuik zat, maar hij kon niet vertellen wat. Ik ben naar de huisarts gegaan en deze heeft een uitstrijkje gemaakt en deze was goed. Een maand daarna was ik weer bij Edgar en hij kon nog steeds aan mijn pols voelen dat het niet ok was. Daarom ben ik weer terug naar de dokter gegaan en deze heeft mij doorgestuurd naar de gynaecoloog. Daar ontdekten ze dat ik witte vlekjes op mijn baarmoedermond had. Dit bleken na een kweek onrustige cellen te zijn. Edgar had dus toch gelijk en mede dankzij hem ben ik weer terug gegaan met mijn klachten naar de dokter. Dus het is echt wonderlijk wat hij kan vinden door je pols te voelen!!